Zaadjes

Zaadjes

“Beoordeel de dag niet altijd op wat je hebt geoogst, maar ook eens op de zaden die je hebt geplant”. Doe jij dit al vanuit jezelf, of is goed niet gauw goed genoeg?

Wij leven in een prestatie maatschappij, wie presteert er ‘onder druk’ nou niet beter. Morgen moet beter dan vandaag, goals en targets zijn gemeengoed geworden. Maar daarmee ook de druk die je jezelf oplegt, of …. wordt deze jouw opgelegd? In correct Nederlands: effectief timemanagement stelt je in staat om beter te multi-tasken om zodoende je stress management te beheersen.

Zoveel ballen die in de lucht gehouden moeten worden. Gezin, werk, kinderen, school, opvang, een huishouden, sportieve activiteiten, vriendschappen die onderhouden moeten worden. Agenda’s raken overvol en tijd voor jezelf komt vaak pas als laatste aan de beurt.

Niet zo gek dat je aan het einde van de dag te moe bent om je bewust te zijn van alle zaadjes die je geplant hebt, aangezien je focus lag op het oogsten. Leef zo bewust mogelijk vanuit de kansen die er iedere dag opnieuw zijn om jouw eigen keuzes te maken, dat is positieve vrijheid!

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

© Transformation Coaching 2019 | Website door SocialCowboy