Workshop Hou van jezelf

Workshop Hou van jezelf

De mens is over het algemeen beter in staat om van een ander te houden dan van zichzelf. Als je dit herkent dan is deze workshop echt iets voor jou, een workshop die ik samen geef met een collega coach (Mindfulness).

Gevoelens (kwetsbaarheid, zelfvertrouwen etc.)  en pseudo-gevoelens (afgewezen, goedkeuring etc.) ontstaan vanuit ervaringen uit je verleden, bepalen hoe je in het heden omgaat met liefde en eigenliefde; ontvang je liever in relaties of ben jij meer het type ‘gever’?

Ieder op geheel eigen wijze hebben Anita en Eric geleerd dat eigenliefde niet egoïstisch is, maar juist een basis voor voedende relaties. Want hoe kun je van een ander verwachten dat hij of zij van jou houdt terwijl je niet van jezelf kunt of durft te houden?

En willen we niet allemaal voedende relaties, maar weten wij vaak niet hoe dit te bereiken? In deze workshop gaan wij hiermee aan de slag en kijken we letterlijk en figuurlijk in de spiegel.

Ben jij bereid om in JOUW spiegel te kijken?

Data: check de agenda op deze site of informeer voor beschikbaarheid en mogelijkheden.

Duur: 2,5 uur, inclusief pauze
Plaats: Vierhoutenstraat 8 Tilburg. In geval van grotere groepen wordt uitgeweken naar een andere locatie
Prijs: €35,00 incl. BTW
Inclusief: Koffie, thee en lesmateriaal
Aanmelden via: info@transformationcoaching.nl of 06-50503069
Begeleiders: Eric Souren & Anita Webbink

Betaling dient te geschieden uiterlijk 5 (werk)dagen voor aanvang workshop op ING rekening NL69 INGB 0006465089 t.n.v. Transformation Coaching o.v.v. “Workshop Hou van jezelf”

Minimaal aantal deelnemers is 4. Bij minder dan 4 aanmeldingen houden wij ons het recht voorbehouden om de workshop uit te stellen dan wel te cancellen. Op deze workshop zijn de Algemene voorwaarden van Transformation Coaching van toepassing, zoals neergelegd bij de KvK en te lezen op de website van Transformation Coaching (www.transformationcoaching.nl).

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

© Transformation Coaching 2019 | Website door SocialCowboy