Workshop Genogram tekenen

Workshop Genogram tekenen

De Magie van een Genogram: familiedynamieken in een mini-familiestamboom.

Een genogram is een schematische uitwerking van je familie van herkomst. Gebeurtenissen die vanuit systemisch oogpunt belangrijk kunnen zijn worden weergegeven met behulp van symbolen. Het is inspirerend, leerzaam en wellicht confronterend om je eigen familie geschiedenis weer te geven in een genogram.

Met tekens en symbolen brengen we jouw familie geschiedenis in beeld en maak je voor jezelf inzichtelijk hoe jouw (familie)lijnen lopen. Aan de hand van systemische begrippen zoals plek, ordening, balans en bestemming krijg je  inzichten en een helder besef van jouw familie geschiedenis en jouw (levens)patronen.

Familie dynamieken en eventuele verstrikkingen worden zichtbaar, iedereen mag zijn of haar echte plek binnen het systeem innemen, waarmee er rust in het systeem mag komen. Door middel van een genogram worden er onderliggende zaken zichtbaar gemaakt en vallen er niet zelden dingen op hun plek

 

Info

Data: check de agenda op deze site of informeer voor beschikbaarheid en mogelijkheden.
Duur: 1 dag
Plaats: Vierhoutenstraat 8 Tilburg. In geval van grotere groepen wordt uitgeweken naar een andere locatie
Prijs: €75,00 incl. BTW bij groepsdeelname. Prijs voor individuele deelname op aanvraag
Inclusief: Koffie, thee, lunch en lesmaterialen.
Aanmelden via: info@transformationcoaching.nl of 06-50503069

Betaling dient te geschieden uiterlijk 5 (werk)dagen voor aanvang workshop op ING rekening NL69 INGB 0006465089 t.n.v. Transformation Coaching o.v.v. “Workshop Genogram tekenen”

Minimaal aantal deelnemers is 4. Bij minder dan 4 aanmeldingen houden wij ons het recht voorbehouden om de workshop uit te stellen dan wel te cancellen. Op deze workshop zijn de Algemene voorwaarden van Souren Coaching van toepassing, zoals neergelegd bij de KvK en te lezen op de website van Transformation Coaching (www.transformationcoaching.nl).

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

© Transformation Coaching 2019 | Website door SocialCowboy