Wie ben jij?

Wie ben jij?

Je bent wat je doet, toch?
Wat doe jij eigenlijk en wie ben je dan?

Wat zegt de uitkomst nu werkelijk over jezelf?
Klopt het en zo ja, wil je dit ook echt?

Een nee betekent verandering en verandering komt door in beweging te komen. Als je een eerste stap maakt, ontvouwt zich vaak pas een volgende te maken stap. Oftewel, je hoeft niet de gehele trap te kunnen zien om de eerste stap te maken.

Voor verandering mag en moet je in beweging komen. Concentreer je aandacht hierbij door je energie te richten op vernieuwing in plaats van het bestrijden en bevechten van het oude.

Ervaar je weerstand op verandering? Hetgeen je weigert onder ogen te zien, lees weerstand, kun je onmogelijk veranderen. Weerstand komt vaak voort uit angst. En zoals we allemaal weten is angst geen goede raadgever.

Vertrouwen daarentegen wel. Vertrouwen geeft moed, vertrouwen creëert doorzettingsvermogen in periodes dat je misschien minder flow ervaart. Vertrouwen is positieve energie waar angst bestaat uit negatieve energie. Vertrouwen wakkert de synchroniciteit met het Universum aan, zodat je bewuster wordt van de samenhang van diverse zaken en dat toeval niet bestaat. In vertrouwen valt de mogelijkheid van verandering jou toe!

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

© Transformation Coaching 2019 | Website door SocialCowboy