Wandelcoaching

De natuur vormt een uitermate geschikte spiegel als ook inspiratiebron, waarbij haar elementen vele metaforen bieden voor ons dagelijkse leven. Een wandelcoachsessie draagt bij aan het ervaren van rust en ontspanning, gemakkelijker contact te maken met je lijf zakken en het leegmaken van het hoofd. Een wandelsessie is één en al gevoelsbeleving en draagt vele mogelijkheden tot het verkrijgen van inzichten in zich mee.

Tijdens onze wandelsessie gebruiken we de natuur als extra dimensie tijdens ons gesprek. De natuur biedt onverwachtse input en niet vooraf bedachte impulsen, waarbij je tijdens de wandeling letterlijk stappen kunt maken in de richting van je gewenste doel(en). Het ‘buiten en in beweging zijn’ is wellicht minder confronterend dan een gesprek in een praktijkruimte.

Een wandelcoachsessie vraagt om gepaste kleding en schoeisel, afhankelijk van de weersomstandigheden. Een normale conditie voldoet. De tijdsduur bedraagt minimaal 1.5 uur, waarbij we zo nu en dan ook letterlijk zullen stil staan bij wat er tijdens de wandeling en dus in jouw leven gebeurt.

Het starttarief voor een wandelsessie van bedraagt €125,-. In overleg kan de duur van de wandeling verlengd worden, waarop het tarief zal worden aangepast. Wandelen op een door jezelf gewenste locatie behoort tot de mogelijkheden, waarbij reistijd en afstand verrekend zullen worden.

Ben jij klaar om al wandelend jouw pad te bespreken, neem dan contact op.