VIP-dag

Een VIP-dag betekent een volle dag aandacht, helemaal voor jou! Jouw thema of onderwerp komt op deze dag volledig in de schijnwerpers te staan, waarbij we kijken naar achterliggende patronen, overtuigingen, overlevingsmechanismen, trauma’s, doelstellingen, wensen, zingeving, persoonlijke groei en zoveel meer. Naast ‘Food for the Soul’ wordt de inwendige mens die dag eveneens voorzien van een VIP-treatment.

Tijdens een VIP-dag sta jij de gehele dag in je eigen middelpunt en krijgen jij en jouw thema alle aandacht en energie die ze verdienen. Een volle dag begeleiding is vele malen intenser dan een aantal opeenvolgende gesprekken. Het biedt mogelijkheden om zoveel lagen dieper te gaan dan een aantal kortere gesprekssessies, aangezien we die dag langer gebruik kunnen maken van de energie die zich op dat moment aan zal dienen. Jouw hulp- of ontwikkelingsvraag wordt de gehele dag in de schijnwerpers gezet, waarbij ook het ‘onzichtbare’ zichtbaar mag worden. Ook de eventuele ‘onderstroom’ wordt belicht, waarbij zaken die normaal gezien niet zo snel zichtbaar of voelbaar zijn, nu tijd krijgen om uit de diepte ‘omhoog’ te stijgen.

Concreet betekent dit meer en wellicht diepere inzichten die het voor jou mogelijk zullen maken om de gewenste verandering in gang te zetten; na herkenning en erkenning ontstaat er eindelijk ruimte voor werkelijke transformatie. Je keert met nieuwe levensenergie huiswaarts waarna je jouw pad en groei verdere vorm gaat geven: aan de hand van verkregen inzichten en aangereikte tools vrijer, blijer, doelgericht en enthousiast onderweg op jouw levenspad.

Een VIP-dag is een niet alleen een investering in jezelf maar tevens een cadeau áán jezelf, je bent het tenslotte meer dan waard!

Een VIP-dag start om 09:30 uur en eindigt om 16:00 uur.
Het tarief voor een VIP-dag inclusief lunch bedraagt €350,-

Spreekt jou dit aan of heb je vragen neem dan contact met mij op.