Zingeving

Zingeving vind ik een heerlijk woord, lekker positief.

Ik geef mijn eigen leven graag zoveel mogelijk zin en ben dan ook bereid daarin te investeren. Ik investeer in persoonlijke groei en bewustwording om daarmee inzichten te verkrijgen en mijn bewustzijn te verhogen. Dit stelt mij in staat begrip te krijgen waarom dingen in mijn leven gebeuren en hier mijn groei uit te halen, zodat ik nog bewuster kan gaan kiezen en leven. Zingeving krijg ik o.a. door zoveel mogelijk te leven vanuit mijn passie(s), talenteninspiratie, kwetsbaarheid en vertrouwen, vanuit mijn hart.

Durven kiezen of gaan staan voor mezelf geeft mij ook zin in het leven, waarbij ik hetgeen dat bij een ander hoort ook bij hem of haar kan laten zonder schuldgevoel of te voldoen aan de verwachting van de ander. Zingeving betekent voor mij dus ook om te durven leven vanuit mijn eigen verantwoordelijkheid, moed en flexibiliteit. Heerlijk positief, aandacht geven aan datgene dat ik graag wil laten groeien geeft mij het gevoel van flow en moeiteloosheid in mijn leven.

Bewustwording en zingeving is een continue proces waarbij het de kunst is om zoveel mogelijk van het proces en de reis te genieten. Durf jij je leven zin te geven?