Werk

Werk neemt een groot deel van ons leven in beslag, ook voor mij, dus bij voorkeur doe ik dan ook wat ik leuk vind.

Ik doe wat ik ben en ik werk zoveel mogelijk vanuit passie en energie! Dus geen 9 tot 5 werkzaamheden waarbij ik uitzie naar het einde van de werkdag, maar juist bezigheden die energie geven. Op de vraag wat ik zou doen als ik financieel onafhankelijk zou zijn, luidt steevast mijn antwoord: “ik blijf doen wat ik doe omdat ik het energie geeft en ik er goed in ben, misschien met een ietsje meer vakantie tussendoor!”.

Als coach, therapeut en begeleider loop ik een eindje met jou mee en help jou om de beste versie van jezelf te worden. Om volledig te durven leven vanuit jouw essentie en niet vanuit wat er van jou verwacht wordt. Zeg maar, om thuis te komen bij jezelf en meer vanuit je hart te leven én werken.  Of je nou eigen ondernemer bent of in loondienst werkt, plezier in je werk is een wezenlijk ingrediënt voor jouw gezondheid en je balans.

Door middel van coaching, wandelcoaching en training begeleid ik particulieren bij levensvraagstukken gerelateerd aan mens – gezin – relatie – werk – trauma’s. Mijn cliënten zijn mensen op zoek naar zingeving en essentie, HUN essentie. “Ben ik wie ik zijn wil? Doe ik wat ik wil doen?” “Leef ik het leven zoals ik het wil?” Dit begint bij jouw bewustwordingsproces, van waaruit je bewust mag ZIJN.

Bedrijven assisteer ik o.a. op gebieden zoals verzuimbegeleiding (frequent ziekteverzuim kent een achterliggende oorzaak), executive coaching (als sparringspartner voor managers en directeuren) en begeleiding van individuele werknemers of teams om het beste uit zichzelf te halen.

Wat betekent werk voor jou, werk jij al vanuit passie, talent en jouw kwaliteiten? Ervaar je balans in je werk en geeft het jou energie of kost het je meer dan dat het oplevert?