Persoonlijk

Hallo, ik ben Eric!

Sinds 2013 run ik Transformation Coaching na meer dan 20 jaar in diverse rollen werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven. Ik woon samen met mijn vriendin en samen met onze beide jongens vormen wij een samengesteld gezin.

Ik ben opgegroeid als vijfde en laatst geboren kind in een gezin met 4 oudere zussen. Op zeer jonge leeftijd had ik reeds mijn eerste trauma’s en overlevingsstrategieën te pakken, mede vanwege vele operaties die noodzakelijk waren vanwege mijn schisis. Gedurende mijn jeugd kreeg ik regelmatig te maken met pesten en afwijzing, hetgeen leidde tot compensatiegedrag; ik ging presteren en ‘geven’ in ruil voor acceptatie en waardering.

Mijn persoonlijke thema’s werkten door in mijn studiekeuzes en vanzelfsprekend ook in mijn carrière. Door mijn thema’s te gaan herkennen en erkennen, gaf ik mezelf de kans de gevolgen onder ogen te zien en om tot nieuwe keuzes te komen. Dit heeft mij een basis gegeven om als mens te transformeren en te groeien, van binnen uit: van hoofd naar hart!

Naast gevoelsmens ben ik ook pragmatisch ingesteld. Hoofd en hart zijn even zo belangrijk om gebalanceerd door het leven te gaan, waarbij ik zelf streef dat het hoofd de keuzes van het hart mag begrijpen maar tevens met beide voeten op de grond sta. Mijn eigen weg van hoofd naar hart is een ongoing proces en krijgt iedere dag opnieuw een kans meer vorm te geven aan wat ik wens.

Vanuit mijn levenslessen, wijsheid en opgedane kennis loop ik graag een eind mee op jouw pad van je gewenste veranderingsproces(sen).