Expertise

Mijn expertise is jouw essentie!

Dat vraagt om uitleg.

In een wereld die draait om uiterlijkheden en perfectie is zelfacceptatie niet vanzelfsprekend. Afwijzing en negatieve bevestiging leiden tot een verlaagd zelfbeeld en onzekerheid, bekende thema’s voor velen. Vanuit opvoeding, religie en maatschappelijke verwachtingen richten we ons eerder op ‘de ander’ dan op onszelf. En als we dat maar lang genoeg volhouden, zijn we het uiteindelijk zelfs verleerd. We weten niet meer wat we zelf voelen, wat onze behoeften zijn, wat we willen en wie we zijn.

En hier kun je je hele leven letterlijk last van ondervinden. Je krijgt hier, of je wilt of niet, mee te maken in al je relaties. Jouw privérelaties; dus met je partner, je kinderen, je ouders, familie en vrienden. En ook in je werkrelaties; met de directeur, met je leidinggevende en met je collega’s. Je ervaart moeite in verbinding te zijn met jezelf en om vanuit jouw eigen wensen en behoeften te communiceren en te zijn.

Met al hetgeen waar je tegen aan loopt, neem ik je mee terug naar jezelf, naar jouw essentie. Letterlijk maak je een stap terug en kijk je naar jezelf, jouw gedrag en jouw behoeften. Jij komt in het middelpunt te staan zodat je opnieuw kennis kunt maken met wie je écht bent. Ik begeleid je om vanuit acceptatie en zelfvertrouwen te mogen stralen!