Workshop Moodboarding

Workshop Moodboarding

De magie van het maken van een Moodboard zit vooral in het visuele aspect, beelden zeggen nou eenmaal meer dan woorden. Zeker als je een beelddenker bent. Maar het maken van een Moodboard is minstens net zo effectief voor taaldenkers. Immers, de kracht van reclame zit in herhaling, en dat is wat een Moodboard doet: jouw dromen, concepten of plannen worden eindeloos herhaald op je netvlies. Je visualiseert als het ware jouw toekomst!

Een Moodboard is geschikt voor diverse doeleinden en het beantwoorden van uiteenlopende vragen, zoals de nieuwe inrichting van je keuken, het bepalen van je volgende vakantie, hoe jouw ideale relatie er uit ziet of hoe jouw droombaan er uit zou zien. Veel van onze vraagstukken, concepten of dromen blijven onoverzichtelijk in ons hoofd hangen. Wil je concreet jouw volgende stap gaan zetten? Boek dan deze Moodboarding workshop en vertrouw de chaos in je hoofd toe aan een prachtige creatie op papier, waarbij het toegestaan is om vrij en groot te dromen. En dan ook nog eens creatief bezig te kunnen zijn, uit je hoofd en in je hart.

Nieuwsgierig of wellicht al enthousiast? Neem contact op en ik zie je graag tijdens een van de volgende workshops.

Data: check de agenda op deze site of informeer voor beschikbaarheid en mogelijkheden.

Duur: +/- 3 uur, inclusief pauze
Plaats: Vierhoutenstraat 8 Tilburg. In geval van grotere groepen wordt uitgeweken naar een andere locatie
Prijs: €35,00 incl. BTW bij groepsdeelname. Prijs voor individuele deelname op aanvraag
Inclusief: Koffie, thee, materialen en E-book
Aanmelden via: info@transformationcoaching.nl of 06-50503069

Betaling dient te geschieden uiterlijk 5 (werk)dagen voor aanvang workshop op ING rekening NL69 INGB 0006465089 t.n.v. Transformation Coaching o.v.v. “Workshop Moodboarding”

Minimaal aantal deelnemers is 3. Bij minder dan 3 aanmeldingen houden wij ons het recht voorbehouden om de workshop uit te stellen dan wel te cancellen. Op deze workshop zijn de Algemene voorwaarden van Transformation Coaching van toepassing, zoals neergelegd bij de KvK en te lezen op de website van Transformation Coaching (www.transformationcoaching.nl).

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

© Transformation Coaching 2019 | Website door SocialCowboy