Mogelijkheden

Mogelijkheden

2015 is van start, een heerlijk gevoel. Ben jij al aan het werk of heb jij jezelf nog een extra dagje rust gegund? Deze vrijdag is een mooi moment voor bezinning alvorens volgende week de 1e volle (werk)week van dit nieuwe jaar begint.

Een week vol ‘beste’ wensen, een week waarin e.e.a. weer op scherp gezet gaat worden. Targets, deadlines en voornemens die concreet vorm mogen en vaak ook moeten krijgen.

Voor mij persoonlijk staat deze vrijdag in het teken van bezinning. Waar kom ik vandaan en waar wil ik graag naartoe, waar wil ik mij op richten. De prestatie van 2014 mag omgezet worden in flow in 2015, nog meer flow dan dat ik in 2014 al ervaren heb.

Voor mij betekent dit een 4-tal woorden die opborrelen:

Dankbaarheid, vertrouwen, verwondering en mogelijkheden die hieruit mogen ontstaan. 365 dagen vol met mogelijkheden, wat een positief en overvloedig gevoel geeft mij dit.

Hoe is dit voor jou, denk jij ook in mogelijkheden? Zo ja, wat zijn jouw kansen en mogelijkheden in 2015 waar jij mee aan de slag gaat? Zo nee, wat ga je er aan doen, bij de pakken neerzitten of dingen in een nieuw daglicht zetten en ‘omdenken’ naar mogelijkheden?

Neem hierin mee dat 2015 staat voor het getal 8 (2+0+1+5), en dat het getal 8 staat voor overvloed. Ook in mogelijkheden dus. Pak jouw kansen en maak 2015 tot een overvloedig jaar.

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

© Transformation Coaching 2019 | Website door SocialCowboy