Leven vanuit je hart

Leven vanuit je hart

De film “The Power of the Heart” is een inspirerende film vol boeiende mensen, verhalen en boodschappen. Allemaal vanuit de intentie om de hoogste versie van jezelf te durven leven.

Te leven vanuit je hart, te werken vanuit je hart en te ademen ‘door’ je hart, hoe mooi is dat. Dit vereist bijvoorbeeld het aangaan van de stilte in jezelf, moed, doorzettingsvermogen, confrontaties met jezelf en met jouw omgeving en zoveel meer.

Uit eigen ervaring weet ik dat het een weg vol uitdaging betekent, maar ook een weg vol oneindige mogelijkheden. Mijn weg vanuit mijn hart.

Thema’s die in de film voorbij komen zijn o.a. bewustwording, leren luisteren naar je innerlijke stem, passie, intuïtie, synchroniciteit en de kracht van dankbaarheid en vergeving.

Hoewel bekend met de meeste thema’s en info die in de film behandeld worden, zijn bij mij een drietal zaken (wederom) extra blijven hangen:
1. het hart ontvangt 10 sec, 20 sec en in sommige gevallen al uren of dagen eerder informatie dan dat het hoofd deze info ontvangt. Informatie gaat daarmee van hart naar hoofd en daarna pas naar het lijf (bron: Heartmath).
2. werk vanuit passie en niet vanuit het verdienen van (veel) geld, geld heeft hierin een ondergeschikte rol. Doe wat je doet in eerste instantie vanuit je passie, vanuit je ziel (Coelho moest schrijven, de Pape de boodschap v/h hart verspreiden enz.).
3. net zo min als vissen verdrinken vallen vogels niet uit de lucht omdat ze niet kunnen vliegen, simpelweg omdat dieren in hun ‘element’ zijn. Voor ons mensen is dat niet zo vanzelfsprekend als in de dierenwereld. En om in ons element te komen is ‘leven vanuit je hart’ zo essentieel!

Ik gun jou vele hartverwarmende en passionele momenten toe.

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

© Transformation Coaching 2019 | Website door SocialCowboy