Ontspanningsmassage

We leven in een dynamische maatschappij en hebben nagenoeg allemaal een druk bestaan. We combineren privé en werk met opvoeding, afspraken en vrije tijd. Regelmatig zie ik in mijn praktijk mensen die tegen hun grenzen aanlopen, die door de ‘vele ballen die ze in de lucht houden’ meer in hun hoofd zitten dan in hun lijf en waarbij het hoofd regeert.

Steeds meer mensen ervaren rug-, nek en schouderklachten en blijven stevig doorlopen met dagelijkse pijntjes. We ‘voelen’ steeds minder wat stress met ons lijf doet, terwijl leven vanuit het hart de voorkeur geniet boven leven vanuit het hoofd. Als ik cliënten vraag wat ze voelen in een specifieke situatie of gebeurtenis, ontvang ik niet zelden een ‘hoofdantwoord’, bedacht dus.

Om jou weer terug in je lijf te laten zakken, doe ik naast ‘mentale begeleiding’ ook ‘gevoelsbegeleiding’ en laat ik je door middel van een ontspanningsmassage terug in je lijf zakken, zodat je weer ‘echt’ gaat voelen: ervaar je spierspanning, is deze hoog of laag, voel je pijntjes en hoe flexibel zit je nog in je vel? Mijn missie: verbinding van lichaam en geest, van hoofd naar hart ♥

De massagetafel vormt dé plek waar je al je spanningen achter mag laten om als herboren naar buiten te lopen. Een ontspannen lijf laat je tenslotte weer optimaal voelen en presteren. Ik masseer intuïtief waarbij ik gebruik maak van diverse technieken. Een massage kan in overleg uitgebreid worden met het inzetten van diverse instrumenten zoals o.a. klankschalen, rainmaker, ocean drum enz.

1 uur ontspanningsmassage kost €40,-

Ook heb je de mogelijkheid om een ‘massagekaart’ aan te schaffen, waarbij jij je eigen voordeel bepaalt; een super relaxed aanbod van 3, 5 of 8 behandelingen tegen sterk gereduceerd tarief.
* 3 massages van 60 min. voor € 100,- (1/2 massage gratis)
* 5 massages van 60 min. voor € 160,- (1 massages gratis)
* 8 massages van 60 min. voor € 240,- (2 massages gratis)

Massage op locatie behoort tot de mogelijkheden, waarbij er een meerprijs in rekening gebracht wordt voor reiskosten.
Bij vragen en/of interesse nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.