Diamantje

Diamantje

Shine bright like a diamond. Easier said then done?

Een diamant vertoont meer overeenkomsten met de mens dan je aanvankelijk zou vermoeden. Hardheid is bijvoorbeeld een overeenkomst. Een diamant is het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt. Hoe hard kunnen mensen (geworden) zijn, hard naar zichzelf toe of naar hun omgeving. Hard geworden door ervaringen die op hun levenspad gekomen zijn. Of je jezelf hard voelt of opstelt door datgene dat op je pad gekomen is, blijft te allen tijde een keuze, jouw keuze.

Schoonheid is eveneens een overeenkomst. De schoonheid van een diamant wordt vaak pas erkend en gezien nadat hij geslepen is. Kleurloos betekent de meest zuivere vorm van een diamant. Alles dat je meemaakt in je leven zorgt voor jouw ‘slijpproces’ en bepaalt daarmee jouw kleur. Naarmate mensen ouder worden, slijten de scherpe kantjes er veelal vanaf en komt ware schoonheid steeds meer in de picture. En bij de mens is het vaak dat kleurrijker juist zuiverder en mooier betekent.

Nog een overeenkomst is dat een diamant symbool staat voor rijkdom. Ieder van ons draagt een innerlijke diamant in zich mee. Durf jouw innerlijke diamant te laten schijnen. Koester je ervaringen in jouw leven en weet dat ze jou kleur, schoonheid en rijkdom geven. Wees dankbaar, draag jouw diamant met trots en verblindt je omgeving door jouw innerlijke schoonheid te laten schitteren. Shine bright like a diamond!

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

© Transformation Coaching 2019 | Website door SocialCowboy