Buiten de lijntjes kleuren

Buiten de lijntjes kleuren

Buiten de lijntjes is het heerlijk kleuren! Maar sta je je dat zelf wel toe?

Vanuit onze opgevoed wordt iedereen volgestopt met regeltjes, we leven in een maatschappij waarin wetten en regels eerder ‘regel’ dan uitzondering zijn. De patronen en daarmee regels die van huis uit meegegeven zijn, zeggen meer over de ouders dan over jou. Het zijn regels waar zij zich goed bij voelden en ook dat valt te betwijfelen. Ook je ouders hadden te maken met regels, waardes en overtuigingen die door hun ouders doorgegeven zijn.

In onze maatschappij is het natuurlijk prettig dat er wetten en regels bestaan om bijvoorbeeld orde te handhaven en duidelijkheid te verschaffen. Deze bepalen echter niet alles voor jou. Binnen je eigen leven heb je een enorme vrijheid om je eigen kaders te bepalen en je eigen lijntjes te kleuren. Al hetgeen doorgegeven is vanuit opvoeding, met alle goede bedoelingen ten spijt, hoeft niet per definitie meer te passen bij wie jij nu bent. Jij mag zelf bepalen of ‘oude’ waardes en overtuigingen nog bij jou horen of niet. Durf je grenzen te verleggen en ga op zoek naar JOUW lijntjes. Hetgeen je meegegeven is vanuit opvoeding mag als ‘veilig’ dienen. Kom je tijdens je verkenning zaken tegen die meer bij jou passen, durf te kiezen om het ‘oude’ los te laten en het nieuwe in je leven toe te laten.

Doe eens gek en kleur eens buiten de lijntjes. Doe dit vanuit verwondering en laat je verrassen door nieuwe dingen te verkennen en toe te laten. Nieuwe lijnen en nieuwe kleuren, bepaal je eigen lijntjes en live life to your max!

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

© Transformation Coaching 2019 | Website door SocialCowboy