Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Yoast_Plugin_Admin has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.transformationcoaching.nl/wp-content/plugins/breadcrumbs/yst_plugin_tools.php on line 9
Bucket list | Transformation Coaching

Bucket list

Bucket list

Velen hebben de film The Bucket List wel eens gezien, en menigeen zelfs vaker dan 1 keer. Het verhaal  van 2 ouderen mannen die voordat ze sterven nog niet gerealiseerde wensen in vervulling willen brengen.

Ik daag je uit om niet te wachten op een ultimatum van het leven, maar om NU jouw Bucket list op te stellen. Doe het nu, doe het dagelijks, werk er aan en vervul wensen die er op JOUW lijstje komen te staan.

Kijk er regelmatig naar en ververs je lijstje, want een wens die je nu hebt betekent niet per definitie dat je diezelfde wens volgende maand ook nog koestert.

Wacht niet met het opstellen van jouw lijstje, want je weet vandaag niet hoeveel tijd jou nog gegeven is. Leef zoveel mogelijk in het NU, durf je wensen te verkennen en geniet er van. Alleen al het durven toestaan dat je dergelijke wensen hebt kan een feestje zijn. Stuur ze het universum in, lees en herlees je lijstje en werk er aan. Dat verschaft al zoveel plezier en positiviteit mede omdat je werkt aan je wensen en dromen, je werkt aan jouw toekomst. Heerlijk toch.

Wat staat er zoal op JOUW Bucket List?

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

© Transformation Coaching 2019 | Website door SocialCowboy